Επιστολή Πανίκου Παιονίδη προς τους συμπολίτες και συμπολίσσες της Λεμεσού στο πλαίσιο της υποψηφίοτητας του για Δήμαρχος Λεμεσού στις δημοτικές εκλογές στις 25/05/1986.
Ο Πανίκος Παιονίδης παίρνει συνέντευξη με την ιδιότητα του ως δημοσιογράφος, στο Μίκη Θεοδωράκη στη Παγκόσμια πρεμιέρα της Λυρικής Τραγωδίας – Όπερας «Ηλέκτρα» του Μίκη Θεοδωράκη σε λιμπρέτο Σπύρου Ευαγγελάτου από την ομώνυμη τραγωδία του Σοφοκλή κατά τη νεοελληνική μετάφραση του Κ. Χ. Μύρη στο δημοτικό θέατρο του Λουξεμβούργου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Λουξεμβούργο, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης -1995», με την όπερα Βιέλκι του Πόζναν (Opera Wielki of Poznan).
Επιστολή Πανίκου Παιονίδη στο Θεόδωρο Πάγκαλο ο οποίος ήταν Έλληνας πολιτικός, πρώην βουλευτής και υπουργός, πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ελλάδας και ηγετικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στο οποίο μετείχε από την ίδρυσή του.